Sunday, June 14, 2015

Pihajuhlaa

Juhlaa ja juhlaa, Moon protujuhlaa ja ihan omaa juhlaa, kun olen viime aikoina saanut ravata pihalla ihman liekaa. Minä kun osaan totella. Meggien mielestä se on epistä, että minä saan olla vapaana, Meggie ei, mutta mitäs ei tottele vaan lähtee pupujen perään ja mitä nyt millonkin!

Eilen oltiinkin pihalla melkein koko päivä kun juhlittiin niitä Moon protujuhlia tuossa pihalla. Meillä oli hirmusti vieraita täällä! Ei me oltu moksiskaan, saatiin rapsuja ja isomummolta namejakin. Isomummolla on meille aina nameja. Kyllä me tiedetään! Juhlien loppuvaiheilla Meggie oli jo ihan poikki. Se aina väsähtää ylenpalttisesta ihmismäärästä ja pitkästä pihalla olostakin.

Minä poika sen sijaan rakastan tuota pihalla telmimistä, joten Meggien jo siirryttyä sisälle torkkumaan, minä vielä kirmailin pitkin pihamaata ja vähän naapurinkin (ihan luvan kanssa, kun Jii, mommy ja daddykin menivät sinne istuskelemaan naapureiden kanssa) ja käväisin minä trampallakin Jiin ja Aan kanssa.

t. Timmy

No comments:

Post a Comment