Wednesday, September 16, 2015

Kaivarissa ja Daisypuistossa

Viime lauantaina oli hieno sää. Mommy ja Daddy veivät meidän citykoirailemaan Stadiin. Käveltiin Tähtitorninmäen yli Etelä-Satamaan ja Kaivarin rantaa Café Ursulaan kahville. Siellä tykätään koiristakin. Mommy kytki meidät terassilla kiinni valotolppaan ja meni sisälle hakemaan kahvia ja juustokakkua daddyn tuotua meille vesikupin. Minä poika istuskelin siinä kukkien välissä korokkeella kuin koiramalli ikään; joku ohikulkijakin minua kuvasi! Me saatiin vähän omia makupaloja siinä mommyn ja daddyn nauttiessa iltapäiväkahviaan.

Tehtiin pieni rundi Kaivopuistossa, dallailtiin diplomaattialueella ja palattiin autolle Ullanpuistikon läpi. Kaikkia jänniä hajuja siellä oli!


Kotimatkalla daddy jätti mommyn ja meidät tuonne reilun kilsan päähän kotoa (mommy halusi vielä vähän kävellä! kumma tyyppi, me oltais kyllä oltu jo valmiita torkuille) ennen kuin meni kauppaan. Me siis käveltiin tuolta pitkin Paloheinää kotia kohti, kun mommy huomasi yhdessä portissa kaikenlaisia lappuja ja pysähtyi lukemaan niitä. Se oli koirapuisto! Siinä yksityisen talon takapihalla! Mentiin tietty sitä katsomaan ja kyllähän meissäkin vielä virtaa oli, kun päästiin hihnoista vapaaksi ja saatiin rauhassa telmiä ja riehua vähän aikaa!Se oli se Daisypuisto. Siellä on kaikkia agilityvälineitä tämmöisille pienemmille koirille (saa siellä kuulemma isommatkin leikkiä, jos puiston varaa itselleen kokonaan). Se oli niin kiva paikka, että kun mommyn kaveri, Copiton mommy, ehdotti koirapuistotreffejä maanantaille, mehän mentiin sinne taas! Meillä oli oikein kivaa kolmisinkin, vaikka Copito taisi vähän jäädä meidän riehumisen jalkoihin - Copsu on jo vähän vanhempi kuin me, rasavillit. Jiikin oli mukana, ja mommylla oli nameja, joten vähän koklailtiin sitä agilityäkin. Kyllähän me herkuista hypitään ja mennään vaikka niistä pelottavista tunneleistakin (no, ainakin Meggie uskalsi, Copsun näytettyä mallia)!
t. Timmy

No comments:

Post a Comment