Sunday, February 25, 2018

Hiirenmetsästystä

Toissapäivänä löysin Reen huoneesta hiiren hajun. Aloin haukahdella kimakasti, yritin kaivautua rahin alle, möyrin Reen sängyn alla, yritin päästä kirjahyllyn taakse huoneen nurkkaan ja mourusin. Ree antoi minun touhuta ja lopulta hiiri singahti jostakin nurkasta esiin ja paineli vaatekaapin alle. Sieltä sitä yritimme saada ulos molemmat, ja mommy ja Jiikin tulivat auttamaan.

Vaikka olin aivan varma, että nyt se hiiri oli satimessa, se pääsi kuin pääsikin minulta karkuun pinkoessaan hullun lailla mommyn ja teinien yli pakoon. Seurasin sitä, minkä tassuistani pääsin, mutta hiiri ehti kenkätelineen alle koloon, johon en taaskaan yltänyt. Ihmiset repivät kengät ja telineen ulos syvennyksestä, mutta hiiri hyppäsi takkeihin piiloon, enkä taaskaan päässyt siihen kiinni!

Silloin mommy päätti lähteä viemään meitä ulos kävelylle, joten kun hiiri tuli takeista ulos ja yritti mommyn ja daddyn makuuhuoneeseen, seisoin minä haalari päällä ovella. Ree sen hiiren lopulta nappasi ja mommy vei sen laatikossa metsään. Sen haju kuitenkin on vieläkin täällä joka nurkassa, joten minä en ole ollenkaan vakuuttunut, että hiiri oikeasti on poissa!

t. Meggie

No comments:

Post a Comment