Monday, July 13, 2020

Kesämeininkejä

Mommy on nyt lomalla, ja daddykin viikon päästä. Kesä muuttui sateisemmaksi pari viikkoa sitten, mutta aurinkoisiakin hetkiä ja päiviä on toki ollut. Kovin kummoisia ei olla tehty, enimmäkseen oltu kotona ja kotiympyröissä, mutta eilen vietettiin päivä Hangossa ja ihmiset illastivat Tammisaaressa, missä me koiralauma saimme vaivaiset ankkafileet, mutta muutoin vain makoilimme heidän jaloissaan heidän pizzojaan nuuhkien. Kyllä meillekin olisi kelvannut!

Jätskiä Hangossa Timmyn kanssa

Meggie Hangon satamassa

Mommy oli korkealla näköalatornissa!

Mama loves bully

Daddyn tuolin alla

Timmy Jiin tuolin allaMinä kuljen jo portaita edestakaisin kuin vanha tekijä. Suunnan vaihtaminen kesken kaiken on vielä vähän pelottavaa, mutta muuten menen miten haluan. Tykkään olla siellä, missä ihmisetkin, joten kun joku kokkaa keittiössä, olen hänen jaloissaan, ja kun joku on sohvalla kömmin viereen kellimään, ja kun joku istuu syömässä ruokapöydän ääressä, tulisin minä siihenkin ja ottaisin mieluusti palan, mutta minulle aina sanotaan, ettei se ole hyvää käytöstä.

14 viikkoinen


15-viikkoinenMaailmassa monta on ihmeellistä asiaa...! Kuten nuo tippuvat räystäät.
Sainpa kerran nuolla "isojen koirien" risottokattilan!


Mommyn lähellä on niin hyvä olla!Me kaikki halutaan olla mommyn lähellä...Tykkäisin myös leikkiä enemmän Meggien ja Timmyn kanssa, mutta ne ei ole kovinkaan innokkaita leikkimään. Meggie välillä intoutuu painimaan kanssani, Timmykin joskus harvoin ulkosalla, mutta enimmäkseen ne välttelevät minua. Mommy sanoo sen johtuvan innokkuudestani, olen kuulemma liiaksi iholla ja hypin nenille, mitä ikinä se muka tarkoittaa. Minähän vain yritän haastaa heitä leikkiin ja välillä halata ja antaa pusuja! Mitä kamalaa siinä on?

Pari viikkoa sitten pääsin vähän leikkimään parin staffipennun kanssa Topeliuksenpuistossa. Edes ne eivät ihan hirveästi innostuneet siitä, miten olin kimpussa kuin takiainen, tai ehkä se johtui siitä, että vähän yli-innokkaasti yritin sekä sen nartun että sen uroksen selkään...

t. Ace

No comments:

Post a Comment