Sunday, February 9, 2014

Huivileikkejä

Jii on kyllä ihan mahdoton. Se on noista tytöistä kaikin puolin vilkkain, ja vaikka se enimmäkseen koituukin minun hyväkseni - Jii jaksaa parhaiten juosta ja peuhata kanssani niin ulkona kuin sisälläkin - on siinä huonotkin puolensa. Aina välillä, viimeksi eilen, se keksii alkaa pukea minulle huiveja päälle ties millaisiksi viitoiksi ja lannevaatteiksi. Ihan kiltisti minä annan Jiin tehdä itselleni melkein mitä vaan, sillä eihän se minua mitenkään satuta. Mutta vähän se ärsyttää kuitenkin. Ulkoillessa kun joutuu kestämään niitä vaatteita niin sitten vielä sisälläkin puetaan superkoiraksi ja mummeliksi ja ties miksi...

Vastineeksi minä sitten vuorostani hiippailen napsimassa kaiken, mitä löydän. Tänään koitin tappaa Moon Diego-pehmon, mutta Moo huomasi sen ja otti pehmon pois. Kunhan oli ensin napsinut muutaman kuvan ;)

Kuvan siis otti Moo, joka julkaisi sen alunperin omassa blogissaan.

 

No comments:

Post a Comment