Sunday, February 16, 2014

Koirapuistotapaaminen

Tänään mentiin mommyn ja daddyn kanssa Espanjan Katukoirien koirapuistotapaamiseen. Siellä oli ihan hirveän paljon koiria! Kun mommy irrotti hihnani puistossa, en hyvään toviin hievahtanutkaan hänen jalkojensa juuresta. Sitten siihen pölähti sellainen minuakin pikkuisempi koira, joka yritti haistella peppuani. Minä kipitin pakoon kiertäen ympyrää mommyn jalkojen ympärillä. Myöhemmin joku toinen koira ihastui peppuuni myös, ja taas minä yritin paeta.

Se on tuo peppujuttu sellainen juttu, että minä kyllä mieluusti haisteklen muiden peppuja - kunhan tuollaisessa ruuhkassa vähäsen rohkaistuin, aina välillä - mutta minun peppuuni ei kuonoa työnnetä! Pakoonhan minä siitä lähden. Puistossa ja muutenkin.

Puisto oli aika jäinen paikka tänään, ja tosiaan täynnä muitakin koiria ja ihmisiä. En arvannut ollenkaan juoksennella omin päin, vaan kipittelin varovasti mommyn ja daddyn perässä, kun he vähän kiertelivät, yrittäen saada minutkin vähän vaeltamaan. Pikkuisen siitä sitten meninkin ihmettelemään joitakuita muita koiria lopulta, mutta silloinpa kadotinkin mommyn ja daddyn hetkeksi.

 

Aamupäivällä tuijottelin lintuja ikkunasta

 

No comments:

Post a Comment