Monday, September 29, 2014

Jännä viikonloppu

Mommy ja daddy lähtivät viikonlopuksi reissuun, häihin saaristoon. Lauantaiaamuna he pakkasivat autoon omat kamansa sekä meidät ja meidän kamat ja veivät meidät Moon ja Jiin iskälle. Moo ja Jiikin olivat siellä, joten jäätiin sinne ihan nätisti. Vähän ajan päästä kaikki muuttui kuitenkin vähän jännäksi, kun lähdettiinkin autoilemaan. Vietiin Moo tallille ja ajettiin sen jälkeen Nuuksioon. Meggie vähän puklaili autossa ja perillä meillä oli kummallakin vähän masu löysällä. Metsässä oli kuitenkin kiva samota!

Jännitys helpotti metsäretken myötä ja nukuttiin ihan hyvin Jiin sängyssä kumpikin. Sunnuntaina haettiin Moo sieltä tallilta (oli ollut kaverilla yötä) ja mentiin synttärijuhliin! Paikka oli ihan vieraita ihmisiä täynnä (osa oli tosin ollut meidän kanssa jo metsässäkin, joten ei ihan pelkästään vieraita), mutta eipä me paljon jänskäilty, vaan nautiskeltiin rapsuista ja muusta huomiosta.

Sieltä mommy ja daddy sitten tulivat meitä hakemaan. Riemu oli ihan rajaton heidän tullessaan! Tultiin kotiin ja torkuttiin koko loppupäivä.

t. Meggie ja Timmy

haukotus!

 

No comments:

Post a Comment