Thursday, September 11, 2014

Sylikoira

Minä olen sellainen "little boy in a big boy body", niinkuin mommy ja daddy aina sanoo. Tykkään nyhjätä sylissä ja olen aina valmis vastaanottamaan rapsuja. Nukun mommyn jaloissa kiinni, ja minusta on ihan parasta makoilla sohvalla mommyn vieressä. En minä toki pelkästään mommyn hellyyttä kaipaa, vaan ihan kaikkien! Mutta mommy sitä eniten minullekin jaksaa jakaa - ehkä siksi kun se on äiti ja äidit on sellaisia.
Olen vähän iso kannettavaksi, mutta koska en omin jaloin halua suihkuun kävellä ja osaan muutenkin olla joskus vähän itsepäinenkin (en kyllä mitään Meggieen verrattuna! mommy ja daddy sanookin, että onneksi se on sellainen carry-on size dog), täytyy minuakin välillä kantaa. Ei se minusta ole ollenkaan hullumpaa, että nostetaan välillä syliinkin! Toisinaan peruutan itse peppuni lattialla istuvan ihmisen syliin.
t. Timmy

No comments:

Post a Comment