Friday, July 29, 2016

Russelikavereita

Aletaan olla Lapinmatkailusta toipuneita viimein. Tänään melkein piti olla aurinkoinen päivä, ja mommy halusi jätskiä ja ulkoilemaan, joten iltapäivällä lähdettiin taas autoilemaan. Mommy ja daddy haki jätskit itselleen ja meillekin; omansa söivät matkalla kiskalta Pitkäkoskelle, mutta meille antoivat vasta siellä parkkipaikalla. Minä söin melkein kokonaan omani, mutta Meggie ei saanut omaansa montakaan kertaa lipaistua, sillä siinä pörräsi niin paljon ampiaisia, että välillä minäkin singahtelin niitä pakoon. Syö siinä nyt sitten.

Käppäiltiin siellä vähäsen ja sitten mentiin sinne koirapuistoon, pienten puolelle, kun isojen aitauksessa kävi niin kova mekastus jo ennestään. Siellä ei ole tänä kesänä ollenkaan hoidettu niitä puistoja eikä oikein muitakaan alueita, joten siellä oli vain pitkä heinä ja kamalasti ötököitä. Parit juoksut me ravattiin siinä, missä ei sitä heinikkoa ole, mutta eipä oikein jaksettu innostua. Daddy ehdotti Daisypuistoa ja mommynkin mielestä se oli hyvä idis.Ei me sielläkään eka oikein jaksettu mitään touhuta. Mommy välillä koitti hyppyyttää meitä nameilla houkutellen ja pariin otteeseen vähän ravailtiin, mutta kun sitten molemmat könyttiin mommyn ja daddyn viereen sinne penkille, huuteli paikan omistaja Susanna (se on niiiin ihana rapsuttajanainen!) ikkunasta, jotta kaivataanko seuraa. Se sitten tuli sinne puistoon omien russeleidensa kanssa, ja minä aloin kiehnätä siinä Susanna jaloissa.

Juoksenneltiin vähän, russelit kaivoi hiekkakasaa ja Meggie vähän sitä touhua ihmetteli ja välillä leikki niiden toisten russeleiden kanssa. Daddy sanoo, että Meggie alkoi niiden kanssa leikkiessään liikahdella eri tavalla kuin yleensä, silleen russelimaisesti. Oli tosi kiva puistoilu tänään niiden kahden kanssa, vaikka se toinen vähän mulle meinaskin ärhennellä, kun menin sen daddyltä rapsuja hakemaan.t. Timmy

No comments:

Post a Comment