Monday, July 31, 2017

Muuttoa ja Lapin reissua

Onhan tässä aikaa vierähtänyt. Kevään korvilla huhtikuussa muutettiin uuteen kotiin. Se on aina aika pelottavaa ja meillä kesti taas kuukauden päivät sopeutua uuteen ympäristöön ja alkaa tuntea olevamme kotonamme uudessa kodissa.Tämä on paljon kivempi koti kuin se edellinen. Yläkerta on iso ja avara ilman väliovia. Portaat ovat leveät ja helpot kulkea. Meillä on paljon tilaa kulkea ja monta sohvaa ja sänkyä, joilla makoilla. Uudet ulkoilualueet on kivat - on hiekkatietä ja metsäpolkua, kalliota ja nurmea, lammikkoa ja merenrantaa. Meidän piha on vähän kummallinen: meillä on oma pieni terassi, mutta aika usein mennään pensaiden välistä isommalle rivitalon yhteiselle nurmialueelle.

  


Mommyn ja daddyn lomalla meillä oli täällä isot juhlat kun ne meni lomansa aluksi naimisiin. Hirmusti porukkaa meidän pihalla. Meggiä se ihmismäärä hermostutti, joten Jii meni jossain vaiheessa iltaa Meggien kanssa omaan huoneeseensa omaan rauhaan. Timmy taas on varsinainen bile-koira, kulki ihmisen luota ihmisen luo rapsuteltavaksi ja nautti väkijoukosta ja huomiosta.

Sitten lähdettiin taas viikoksi Lappiin. Siihen samaan mökkiin, jossa on ne kamalat portaat parvelle. Tänä vuonna siellä oli ihan kamalasti sääskiä ja yhtenä päivänä sinne pölähti hurja parvi isoja paarmoja. Ne söi meidän karvattomat alavatsat ihan punaisille pilkuille! Matkustettiin taas paljon autossa (onhan sinne pitkä matka, ja lisäksi ajettiin yhtenä päivänä ihan Suomen pohjoisimpaan kolkkaan ja toisena päivänä vähän kullanhuuhdontaa sun muuta katselemaan ja vähän muutenkin) ja katseltiin poroja ja ohikiitäviä maisemia, mutta parasta oli, kun saatiin juosta pihalla vapaina ja telmiä sydämemme kyllyydestä!
No comments:

Post a Comment