Wednesday, August 9, 2017

Jätskiä ja merta

Tänään mommyn lopetettua työpäivänsä, se alkoi rapistella herkkupusseja ja työntää niitä ja vesipulloja laukkuun. Silloin me tajuttiin, että nyt ollaan lähdössä pitemmälle lenkille ja alettiin pyöriä ja hyöriä mommyn ympärillä.

Käveltiin ensin Tarvon rantaan ja siitä rantaviivaa pitkin Munkkiniemeen, Kalastajatorpan rantaan saakka. Pysähdeltiin välillä vähän juomaan vettä, syömään kanafileitä ja muita herkkuja, sekä istuskelemaan ja ihailemaan auringossa kimaltelevaa merta. Okei, mommy ihasteli merta, me nuuskittiin ruohontupsuja ja kivenkoloja ja vähän merivettä.

Rannan jätskikiskalta mommy osti jäätelöt: itselleen suklaajätskin ja meille mansikkatötterön, jota yhdessä kilpaa nuoltiin.

Kotimatkalla vielä jaksettiin kisailla flekseissä, joten mommy vei meidät matkan varrella sijaitsevaan koirapuistoon. Siellä ei kuitenkaan ollenkaan osattu juosta ja telmiä, sillä heti alkuunsa siellä tuli joku isompi koira meidän kimppuun, eikä se ollenkaan ymmärtänyt jättää meitä rauhaa, vaikka Timmy kuinka komensi. Palattiin siis kotiin, ja oltiinkin jo aika rättiväsyneitä!


No comments:

Post a Comment