Tuesday, June 16, 2020

Landella

Kun auto pysähtyi mäen päälle, mommy tuli avaamaan takaluukun ja häkkini oven. Normaalin panta kaulaan ja menoksi -rutiinin sijasta mommy nostikin minut maahan ilman pantaa ja hihnaa ja huikkasi Aalle takapenkille, ettei Meggie ja Timmykään tarvitse valjaita. Aa kömpi autosta ulos Meggie ja Timmy perässään. Haistelin metsäistä ilmaa ihmeissäni, Meggien ja Timmyn läksiessä jolkottelemaan kohti pientä polkua, joka johti rinnettä alas mökille. Mommy ja Aa seurasivat isojen koirien perässä, mommyn huikkaillessa minua mukaan, mutta minä odotin, että daddykin tuli polulle ennen kuin kirmasin toisten perään.

Alas päästyämme isot koirat menivät iloisina tervehtimään vaarin vaimoa, mutta minua alkoi vähän ujostuttaa, joten mommy nosti minut syliin. Sylin turvista menin tervehtimään häntä - jo toista uutta perheenjäsentä yhden päivän aikana! Ensin minut oli esitelty Aalle, jonka noudimme äitinsä luota ennen kuin ajoimme mökille. Aa oli alkuun vähän arka kanssani, mutta äkkiäpä meistäkin tuli kaverit. Enkä minä vaaria tai vaimoaankaan pitkään ujostellut.

Vietimme mökillä pitkän päivän, eikä meitä kertaakaan laitettu hihnaan. Aivan ihana vapaus! Kirmailimme pitkin pihapiiriä, tutkimme ja nuuhkimme ja kaivoimme ja otimme päikkäreitä terassilla varjoisissa nurkissa. Ihmiset tekivät omia juttujaan, meidän pörrätessämme siinä jossain heidän lähistöllään. Siellä landella ei Timmykään minulle murissut, vaan jopa vähän uteliaammin minua haisteli. Kylläpä olikin ihana paikka ja ihana päivä, vaikka kerran vähän meninkin rinnettä alas mukkelis makkelis.

t. Ace

P.S. Edellisellä viikolla daddy laittoi minut vähän uimaan meidän porealtaassa (missä ei ollut poreita sillä hetkellä).


Leikkejä Meggien kanssa - minäpä osaan jo hypätä toimiston sohvalle!


Lauantaina F tuli käymään ja opetti minulle kepin noutamista

Daddyn selän päällä


Daddy laittoi minut uimaan

...joten kyllähän minä sitten uin!

Vapauden riemua landella!

Koko meidän lauma - tai siis sen karvaiset jäsenetSinne en Meggien perässä päässyt vaikka kovasti yritin!Mommyn kanssa

No comments:

Post a Comment