Wednesday, January 1, 2014

Raketteja, Hendrixiä ja vieraita

Vuosi vaihtui. Tänä vuonna minä täytän kaksi vuotta! Meillä oli Uuden Vuoden kunniaksi taas vieraita, oikein monta, kun Moon ja Jiin täti ja serkut ja serkun poikystävä tulivat meille iltaa istumaan. Oli hurja mekkala, kun he pelasivat korttia ja lauloivat SingStaria ja ties sun mitä!

Ulkona paukkuivat raketit, ja ne vähän hermostuttivat minua, vain vähän. Ensimmäisellä ulkoilukerralla rakettien paukkeessa olisin halunnut vain takaisin kotiin, mutta toisella kertaa olin lähinnä utelias ja pysähdyin kuuntelemaan joka kerta kun paukahti. Ilmassa leijui paha haju kaikkialla.

Kotona viihdyin kortinpeluumekkalaa paremmin alakerrassa, missä mommy ja daddy katselivat Jimi Hendrixin konserttia. Sinne ei kuulunut rakettien paukekaan. Tein oloni mukavaksi sohvalla kunnes siinä tuntui liian kuumalta, ja siirryin lattialle loikoilemaan.

Puolilta öin daddy avasi kuoharipullon. Sen korkki lensi lattialle, mistä minä poimin sen ja aloin nakertaa sitä. En saanut taaskaan, sitäkään, pitää kovin kauan. Aina minulta viedään ne kiinnostavimmat lelut pois!

Hyvää Uutta Vuotta kaikille!

No comments:

Post a Comment