Sunday, March 16, 2014

Kamujen kanssa

Lähdettiin tänään yhdessä mommyn ja daddyn kanssa iltapäivän pitemmälle ulkoilulle koirapuistoon. Matkalla mommy muisti, että tänäänhän siellä oli taas Espanjan koirien kokoontuminen! Oltiin melkein puoli tuntia aikaisessa, mutta siellä oli jo pari uroskoiraa, joista toinen ei meinannut millään jättää minua rauhaan, joten me sitten vähän tanssittiin, kun en oikein ollut innokas muihin puuhiin.

Kahden aikaan sinne alkoi tulla muitakin koiria, myös kamuni Copito, mutta siinä vaiheessa meillä alkoi kaikilla olla jo vähän kylmä. Tai ainakin mommylla ja daddyllä oli. Minäkin tutisin kyllä vähän, jos seisoskelin vain aloillani, mutta enimmäkseen juoksentelin ympäriinsä.

Jos viimeksi olinkin vähän kauhusta kankeana kaikkien niiden vieraiden koirien ja ihmisten keskellä, nyt oli ihan toinen ääni kellossa. Juoksentelin ja riehuin koirakavereiden kanssa ja kävin tervehtimässä ihmisiäkin. Olin aika harmissani siitä että niin lähdettiin pois, mutta ihmisilläni oli kylmä. Olivat sentään ennen lähtöä kuitenkin kutsuneet Copiton ihmistensä kanssa meille kyläilemään.

Vähän sen jälkeen kun oltiin itse tultu kotiin, soi meillä ovikello ja saatiin vieraita. Olin aika onnessani. Leikittiin, ja kävin näyttämässä Copsulle paikkoja ja nyhjäsin entisten kotihoitoihmisteni sylissä. Itkin vähän heidän peräänsä kun he lähtivät, kunnes kävin torkuille. Oli touhukas iltapäivä!

 

No comments:

Post a Comment