Sunday, March 30, 2014

Pihakoira

Nuo minun ihmiseni ovat tulleet ihan hassuiksi nyt, kun aurinko vähän paistaa. Eilen laittoivat minulle valjaat ja kaikki, mutta sen sijaan, että oltaisiin menty normaalisti kävelylle, sitoivatkin remmini pihalle aitaan kiinni. Ja sitten ne raahasivat kaikenmoista tavaraa ulos varastosta. Yksi oli iso musta grilli, joka sitten myöhemmin savutti ja poksui, kun daddy grillasi ankkaa. Polkupyörätkin sieltä kaivoivat, ja minä jäin pihaan vikisemään, kun mommy lähti koeajamaan omaansa. Mokoman laitteen päällä lähti.

Vietettiinkin sitten monta tuntia siinä pihalla. Daddy keksi, että näppärä ja helposti liikuteltava tapa pitää minut kiinni, oli hakea varastosta daddyn 16kg kahvakuula ja kiinnittää remmini siihen. En minä tosiaankaan sitä mötikkään perässäni mihinkään raahaisi! Ei sillä että olisin edes yrittänyt. Olin aika ihmeissäni ja vähän häntä kopien välissä siitä terassilla olosta, vaikka mommy ja daddy toivat minulle ruokani ja veteni ja huopanikin siihen pihalle. Rentouduin minä lopulta sen verran, että söin ruokani.

Kuulemma tuohon pihalla oloon pitäisi tottua. Daddy sanoi, että kesäaikaan takaovi on jatkuvasti auki, perhe enimmäkseen ulkona. Aika hassua. Mutta ainakin lupasivat minulle vähän pitemmän piharemmin, jahka kerkiävät sellaisen minulle hommata, että saan vähän enemmän liikkumavaraa!

 

No comments:

Post a Comment