Monday, March 3, 2014

Oma pupu!

Jii tuli koulun jälkeen käymään meillä-kotona ennen tanssituntiaan. Seurasin häntä alas tv-huoneeseen, ja sillä välin kun Jii etsi jotain dvd:tä, jonka halusi ottaa sieltä mukaansa, minä menin tutkimaan piilopaikkaa portaiden alla. Löysin sieltä pehmopupun, jota en ollutkaan aiemmin huomannut! Se on mommyn pupu alunperin, mutta minä sain sen nyt omakseni! Painin pupun kanssa ja koitin tappaa sitä, mutta se nyt tietenkin on jo kuollut. Hauskaa leikkiä sillä silti.

Olen muuten päässyt vähän jyvälle jo tosta leffojen katselusta. Eilen mommy meni tv-huoneeseen edeltä etsimään illan leffaa (jota ei löytynytkään dvd-kokoelmasta, mutta sentään Netfilxistä), minä perässään. Mommyn selatessa Netflixiä istuin paikalleni sohvalle peiton päälle odottamaan, että leffa alkaa. Olin vähän ihmeissäni, kun saman tien sitten mentiinkin takaisin ylös vielä.

Kun sitten palattiin alas, ja mommy ja daddy aloittivat elokuvan, makoilin omalla paikallani katsoen elokuvaa silmä kovana. Siinä leffassa vaan ei ollut yhtään koiraa, joten lopulta mielenkiintoni loppui ja otin torkut. Ja vähän vielä myöhemmin aloin jo tylsistyäkin. Osaan muuten istua sohvannurkassakin kuin ihmiset ikään. Mommy otti eilen minusta kuvankin oikein.

Ulkona on tänään kalsaa. Märkää ja kylmää. Maassa on supermärkää lunta, johon tassunjäljet jäävät hauskasti. Ulkoillessa nuuhkin kaikki jäljet tarkkaan, niin tarkkaan, että lopulta mommy jo meinasi hermostua, kun minä vaan nuuhkin enkä liikkunut mihinkään. Kuljettiin pitkästä aikaa tuolta metsän läpi. Se on osittain vähän jäässä, mutta enimmäkseen vain märkä. Niinkuin kaikki muukin tuolla ulkona.

 

No comments:

Post a Comment