Sunday, June 8, 2014

Kesäulkoilua

Näin kesän tultua ollaan oltu entistä enemmän ulkosalla, ainakin aina kun mommy ei ole töissä (tai jossain reissussa). Tuossa meidän omalla terassilla, missä olen aika usein kytkettynä, tykkään metsästää muurahaisia, vaikken koskaan niitä saakaan kiinni :D Sain myös toissapäivänä vihreän puruluun, jossa on herkkuja sisällä, ja siitä riittää hupia minulle vaikka kuinka!

Ollaan me retkeiltykin. Eilen ajettiin piitkä matka Nuuksioon, sellaista pikkuista mutkatietä, että minulle tuli paha oli ja oksensin autoon juuri vähän ennen kuin oltiin perillä. Siellä perillä oli kuitenkin kivaa! Sain juoksennella kedolla korkeassa heinikossa, missä kuulemma näytin aivan kengurulta hypellessäni. Leikin alkuun Moon kanssa, mutta siellä oli aitauksessa lampaita, jotka vetivät aivan liiaksi puoleensa. Kerran karkasinkin sinne aitaukseen, mutta Jii otti minut kiinni.
Tänään käytiin Rajasaaressa, missä liki koko saari on koiria varten. Siellä vasta oli mukavaa! Juoksentelin ympäriinsä ja leikin toisten koirien sekä etenkin Jiin kanssa.


Niin, ja nyt ei mommyn ja daddyn tarvitse myöskään pelätä niin kovin, että saan punkkeja, sillä sain toissapäivänä sellaisen oranssisen punkkipannan. 


No comments:

Post a Comment