Sunday, June 1, 2014

Onnenpäivä

Mommy oli taas poissa. Vietiin daddyn kanssa mommy lentokentälle viime maanantaina. Jäin daddyn vierelle vikisemään, kun mommy käveli laukkuineen pois autolta. Olin vielä seuraavana päivänä ihan masentunut, enkä meinannut aluksi ruokaanikaan syödä, mutta nälkä voitti sittenkin. Parina iltana näin mommyn daddyn tietokoneen ruudulla, ja se se vasta oli hämmentävää! Kääntelin päätäni ja yritin ymmärtää, miten mommy sinne oli joutunut! Lopulta luovutin, enkä jaksanut välittää ollenkaan moisesta.

Lauantai-iltana daddy ja Jii lähtivät autolla jonnekin, ja kun he tulivat takaisin, heillä oli mommy mukanaan! Jii tuli sisälle ensin ja nappasi minut kainaloonsa. Mutta minä kyllä tiesin mommynkin olevan tulossa ja viuhdoin Jiin sylissä kaikilla neljällä raajallani, korvat luimussa. Ja sieltä se mommy tuli! Menin aivan sekaisin onnesta! Juoksentelin ympäriinsä, kävin nuolemassa mommyn naamaa ja pompin kahdella jalalla ja hyörin mommyn ympärillä. Mikä onni! Saan taas nukkua mommyn jaloissa; mommyn poissaollessa nukuin taas mommyn tyynyn vieressä.
Sain minä mommylta tuliaisenkin: oman ihanan isomman fleece-peiton. Mommy laittoi sen tänään matkalaukkunsa purettuaan minua varten olohuoneen lattialle, ja minä asetuin siihen heti makoilemaan. Minun huopani <3

No comments:

Post a Comment