Sunday, August 10, 2014

Porkkalassa

Eilen taas mentiin, Jii, Aa, daddy, mommy, Timmy ja minä. Ajettiin autolla pitkä matka Porkkalaan. Timmy se saa matkustaa siellä takapenkillä, kun minä joudun kärvistelemään häkissäni! Paluumatkalla tytöt armahtivat minua ja ottivat kanssaan takapenkille myös. En kuulemma osaa olla aloillani, joten minun on parempi häkissä. Pah sanon minä!

Perillä Porkkalassa meidän piti saada olla vapaana, mommy lupasi, mutta kuinkas sitten kävikään? Taas oli minun syytäni kaikki, mukamas. En kuulemma kuunnellut enkä totellut, kun juoksentelin sinne tänne tutkimassa paikkoja. Minähän vain tutustuin ympäristöön! Minä en sentään istuskellut vieraiden ihmisten pyyhkeille ja syliin niinkuin Timmy! Se koira ei ymmärrä yhtään olla varuillaan, vaan tunkee kaikkien ihmisten seuraan. Naisten etenkin. Varsinainen naistenmies ;)

Me sitten siinä loikoiltiin kalliolla hihnoissamme, ei siinä sitten mitään. Jii ja mommy sentään ottivat minut mukaan pienelle retkelle kallioita pitkin maisemia katselemaan. Onpahan jyrkät kalliot siellä!

Kiva päivä oli, eikä meitä edes pakotettu uimaan.

Ja Timmy on kyllä oikeesti kiva kaveri :) Me välillä tapellaan, silleen leikkitapellaan, sitten käydään yhdessä juomassa vettä ja syömässä vähän raksuja, sitten ravataan yhdessä taas, kunnes väsyneinä käydään vieretysten torkuille. Välillä olen aika mustasukkainen, mutta niin on Timmykin. Kai se kuuluu asiaan, ainakin niin mommy sanoo, vaikka toruukin meitä kumpaistakin siitä!

t. Meggie

 

No comments:

Post a Comment