Saturday, August 2, 2014

Yhteiselon alkeita

On se kyllä ihanaa kun on oma kaveri! Ja ihan kamalaa kans! Sen kanssa voi leikkiä, juosta ja touhuta, mutta sitten se vie mun sohvan ja huomiota mun mommylta ja daddyltä, enkä oikein tiedä miten siihen pitäisi suhtautua. Sitten me vähän tapellaan huomiosta ja sohvasta ja sänkypaikasta mommyn vieressä. Mutta seuraavassa hetkessä jo vähän pussaillaan. Olen jo opettanut Timmyn haukkumaan naapureille ja ohikulkijoille, kun ollaan pihalla.

Eilen daddy ja Jii veivät meidät tuonne koirapuistoon juoksentelemaan. Ravattiin peräkanaa kuin pöhköt! Timmy on tosi nopea ja vahva poika, mutta minäpäs pysyn perässä ihan tosi hyvin! Olen paljon ketterämpi juoksija pienuuteni ansiosta. Koirapuistoilun jälkeen oltiin molemmat ihan rättipoikkiväsyneitä ja nukuttiin reporankoina olkkarissa pari-kolme tuntia. En edes jaksanut kuin nostaa pääni mommyn mennessä jääkaapille. Saatiinkin sitten juustoherkkupalat ihan sinne pedille kannettuina ja jatkettiin unia vielä.

Myöhemmin mommyn työpäivän jälkeen lähdettiin vielä pitkälle kävelylle Haltialaan. Siellä peltojen välissä ja laidoilla saatiin kumpikin juosta vapaana. Jolkoteltiin rinnan, tehtiin "team-squirtejä" (pisut peräkanaa samaan kohtaan), tutkittiin pusikoiden hajuja ja telmittiin. Haltialassa saatiin yhteinen vesikippo, josta juotiin sulassa sovussa rinta rinnan ja käytiin sitten pöydän alle varjoon lepäämään.

Kyllä illalla uni maittoi! Ekana yönään meillä Timmy nukkui Moon kanssa, ja minä olin ihan onneton yläkerrassa; mommy joutui laittamaan thundershirtin minulle, että rauhoituin. Mutta eilen Timmykin tuli makkariin nukkumaan. Timmyllä on peti lattialla ja minä nukun siinä mommyn jaloissa kuten aina.

t. Meggie

Täällä omassa kodissa on tosi mukavaa. Rapsutuksia riittää, mutten oikein silti jakaisi huomiota Meggien kanssa. Haluaisin kaiken itselleni! Tässä on vähän opettelemista, että kumpikin saa rapsuja. Meggie on tosi villi ja pippurinen pieni neito, joka aina välillä haastaa riitaa kanssani. Mutta sen kanssa on tosi kiva juosta ja temmeltää ja metsästää! Jos vaan saataisiin juosta vapaina, ihan varmasti metsästettäis yhdessä vaikka sun mitä!

Me ollaan näinä ekoina päivinä ulkoiltu paljon. Minä kuljen hihnassa tosi nätisti; daddy sanoo, että paremmin kuin Meggie, vaikka senhän pitäisi jo oleman konkari! Daddy kuitenkin sanoo, että Meggie on tosi itsepäinen, enkä minä ole ollenkaan niin itsepäinen, vaan tottelen nätisti, kun sanotaan. Vapaana juostessakin pysähdyin ja tulin luokse aina kun käskettiin, vaikken edes välittänyt niistä nameista, joita mommylla oli taskussa. Meggie on aika perso niille.

Ekan yöni nukuin Moon vieressä, mutta nyt Moo ja Jii menivät isälleen, mommy kertoi, joten nukuin yläkerrassa mommyn ja daddyn ja Meggien kanssa. Kävin nukkumaan ensin minulle laitetulle pedille, yöllä siirryin mommyn lattialle heittämien extra-tyynyjen päälle ja aamulla kömmin mommyn viereen. Silloin Megs vähän älähti, mutta daddy otti Meggien sinne mommyn ja daddyn väliin. Mommy sanoi, että siitä tuli nakki kahden hot-dogin väliin!

Täällä talossa on kolme kerrosta ja tuo makkari on ylimmässä kerroksessa. Ne portaat vähän jännittivät minua, ja etenkin se tutkimaton tila siellä ylhäällä. Aivan kuten aiemmin illalla se tutkimaton tila alimmassa kerroksessa, kun mentiin telkkarihuoneeseen katsomaan elokuvaa. Tämä on aika iso talo, jossa on paljon portaita ja liukasta parkettia ja laattalattiaa. Taitaa mennä vähän aikaa, että totun, ja että tulee nurkat tutuiksi niin ettei enää pelota kulkea täällä.

Olen minä aika onnellista poikaa täällä omassa kodissa!

t. Timmy

 

No comments:

Post a Comment