Wednesday, July 23, 2014

Thundershirt ja matkailua

Minä kun olen tällainen vähän hermostuvainen (mommy huomautti, että vähän on melkoinen vähättely...) ja panikoiva tapaus, ostivat mommy ja daddy minulle eilen Thundershirtin. Kokeiltiin sitä heti automatkailuun, ja kyllä se ainakin vähän auttaa rauhoittumaan, vaikkei ihan kokonaan autopaniikkiani pois viekään.

Viime päivät ovat olleet pienelle koiralle täynnä ihmettelemistä, kun toissapäivänä ajeltiin Pohtiolammille (siellä oli ulkohäkissä pupuja! en meinannut karvoissani pysyä! yritin päästä pupujen luo ihan koko ajan ja löytää tien sisälle häkkiin!) ja siitä edelleen Tampereelle. Siellä kävin ensi kertaa ravintolassa! No, ravintolan terassilla, mutta kuitenkin! Sain oman vesikipon ja kaikkea. Illemmalla käytiin vielä kylässä mommyn ystävän luona. Siellä asustaa myös niiden koira Nasse, hollannin pystykorva. Se oli aika iso ja innokas nuori poika, joten vierailu ei ihan ollut leikkiä ja touhua, vaan meidät piti pitää erillään.

Eilen ajettiin Tammisaareen, missä kuljeskeltiin aikamme ja sitten mentiin yhden ravintolan terassille, kun mommy ja daddy halusivat juotavaa. Jatkettiin siitä vielä Hankoon asti, missä mommy ja daddy söivät yhdessä ravintolassa ja sitten kuljeskeltiin rantateitä. Bongattiin koirien uimaranta ja pääsin juoksentelemaan vapaana. Daddy vei minut kertaalleen uimaankin; itsehän vain vähän kastelin tassuja. Siellä yksi toinen vain himpun minua isompi narttu ensin leikki kanssani ihan kivasti, mutta kävi sitten agressiiviseksi ja daddy joutui tulemaan hätiin, kun se yritti purra minua niskasta!

 

No comments:

Post a Comment