Thursday, July 31, 2014

Omassa kodissa

Juurihan minä vasta selviydyin lentokoneesta, siitä hirvityksestä, jossa matkustin monta tuntia pienessä kopissa. Selviydyin shokista mukavan naisen kodissa, ehdin levätä muutaman päivän ja jo minua taas vietiin.

Ensin jouduin lähtemään vieraiden mukaan kävellen, sitten minut laitettiin autoon! Olkoonkin, että tuo daddyksi kutsuttu mies piteli minua mukavasti sylissä ja mommyksi kutsuttu nainen rapsutteli rauhoittavasti. Välillä silti tärisytti, kun en ollenkaan tiennyt, mitä tässä nyt tapahtuu.

Käytiin ihan ensiksi ostamassa minulle panta, sillä vaikka valjaat oli ihan jees, ei ne kuitenkaan minulle ollut se paras mahdollinen juttu. Hieno punainen kaulapanta. Mommy kävi myös hakemassa minulle ikioman ruokakupin. Sitten tultiin uuden kotini pihaan, missä portin takana Meggie juoksenteli innoissaan. Ei kuitenkaan vielä menty sisälle, vaan daddy lähti vähän kanssani kävelylle.

Kun tultiin sisälle, Meggie juoksenteli innoissaan ja tuli haistelemaan ja taisi olla vähän ihmeissään kaikesta, ihan niinkuin minäkin! Nyt täällä kuljeskelen tutkiskelemassa paikkoja. Meggiekin on vähän rauhoittunut.

t. Timmy

No comments:

Post a Comment