Saturday, March 1, 2014

Play date

Tänään on ollut kyllä tapahtumarikas päivä. Aamupäivällä ei sen kummempaa kuin että käytiin mommyn ja daddyn kanssa ulkona, minkä jälkeen loikoilin päivätorkuilla auringossa, joka paistoi mukavasti ikkunasta olkkarin matolle. Mutta sitten iltapäivällä! Kahden maissa meille tuli kylään kotihoitoemäntäni, se jonka luona vietin ekat pari Suomen-viikkoani ennen omaan kotiin pääsyäni, ja tämän Copsu-koira, kaverini <3

Telmittiin vähän aikaa meillä kotono ihmisten juodessa espressojaan, ja lähdettiin sitten vähän ulkoilemaan. Käveltiin tuonne meidän koirapuistoon yhdessä, ja siellä sitten ensin vähän ihmeteltiin, Copsun emännän koittaessa juoksuttaa meitä pitkin koirapuistoa, mutta me ei oikein jaksettu innostua. Tai Copsu ei, vaikka vähän koitin houkutella sitä leikkiin. Sitten sinne tuli sellainen poika-Russeli, joka sai meidät molemmat intoutumaan, ja juostiin ja telmittiin pitkin puistoa.

Kotona sitten mokomat ihmiseni saivat taas päähänsä, että minulla muka oli suihkuaika. Sinne jouduin, pesivät minut yltä ja päältä, minkä jälkeen nyhjäsin pitkin mattoja ja riehuin koittaen saada turkkini taas kuivaksi. Ja sitten maistuivatkin taas torkut.

 

No comments:

Post a Comment