Sunday, May 18, 2014

Kytkettynä ja vapaana

Tänään on ollut kesäisen lämmin päivä, joten meillä on ollut takaovi auki koko päivän, minä kytkettynä pihalla, ja ihmisetkin paljolti pihalla, mommy varsinkin. Meillä on pihassa kaksi isoa multalaaria, joissa ei vielä kasva mitään, ja minusta olisi mahtavaa kaivaa sitä multaa. Aina välillä yritänkin salaa hipsiä kaivamaan, ja toivon, etteivät ihmiset huomaisi, mutta aina ne mokomat huomaavat ja kieltävät minua. Kuulemma siihen on tulossa tomaattia tai jotain kasvamaan, joten minun pitäisi oppia, ettei sitä mennä kaivamaan.

Koska olen ollut jatkuvasti ulkona muutenkin, ei olla käyty kävelylenkeillä kuin pari kertaa tänään; aamulenkki, ja sitten vähän aikaa sitten käveltiin mommyn ja daddyn kanssa pitkä lenkki tuolta peltojen poikki. Ja minä sain juosta vähän vapaana! Ravasin ihan onnessani eestaas, välillä vähän säntäsin lintujenkin perään, mutta palasin aina takaisin mommyn ja daddyn luo. Mommy sanoi, että tytöt eivät itsekseen saa päästää minua juoksemaan, mutta mommyn ja daddyn kanssa voin olla vähän vapaana, kun kerran niin nätisti osasin tulla takaisin, kun kutsuttiin.

 

No comments:

Post a Comment