Monday, April 27, 2020

Perheenlisäystä

Ehei, eihän me mitään pentuja voida saada, kummaltakin poistettu sellaisen mahdollistavat elementit, mutta mommy, daddy ja Jii kävi eilen katsomassa jotain ihmeen palleroa, jolle niiden vaatteet haisi koko loppupäivän (minä menin ihan sekasin siitä hajusta niissä ja murjotin pitkään niille), josta kuulemma tulee meidän uusi veli. Se on vielä niin pieni (viisi viikkoa), että me ei vielä sitä edes saatu nähdä, mutta kolmen ja puolen viikon päästä se olisi tulossa tänne. Meille. Meidän laumaan. Mokoma tulokas!Kuva: Ida Forssell 

Mommy sanoo, että me saadaan opettaa se talon tavoille, että mä saan siitä leikkikaverin (kun Timmy ei enää minun kanssani viitsi leikkiä), mutta minä en ole ihan varma tuollaisista pentujutuista. Se on kuulemma sitä paitsi oikein rotukoira, kääpiöbullterrieri. Mommy ja daddy nimesivät sen Aceksi. Virallisen nimensä se saa virallisesti huomenna. Sen vanhemmat ovat näyttelyvaliot Unfailling Le Petit Prince ja Rottwood Applause Eos Tanagros). Toivottavasti se tajuaa paikkansa sakissa; minä olen tämän kodin kuningatar!

t. Meggie

P.S. Laitetaan tähän vähän tuoreita kuvia meistäkin kuitenkin. Meidän ihmiset on olleet kotona jo melkein kaksi kuukautta "koronakaranteenissa", ne sanoo, ja sehän on aivan ihanaa! Viikko sitten käytiin ulkoilemassa Linlon saarella.

No comments:

Post a Comment