Friday, December 6, 2013

Koiranilma

Eilen illalla Moo ja Jii lähtivät. Mommy sanoo, että he tulevat takaisin taas viikon päästä, mutta mitäpä minä siitä ymmärtäisin. Pörräsin tyttöjen, etenkin Moon, jaloissa heidän tehdessään lähtöä eteisessä, tajuten että siinä ne nyt menevät. Tyttöjen lähdettyä menin Moon ovelle muutaman kerran, mutta daddy haki minut aina siitä pois. En minä kuitenkaan itkenyt perään, vaikka sitten tänä aamuna riemuni olikin katossa, kun Moo piipahti eteisessä vielä, hakemassa jotain.

Moo on tällä hetkellä ihan ykkönen. Eilen olin daddyn kanssa huoneessa, jonka ovi oli suljettuna, kun Moo tuli koulusta, ja aloin saman tien vikistä ulos huoneesta, haukahdinkin pari kertaa. Mutta nyt kun Moo on poissa, olen sitten loikoillut Aan jaloissa, ja nukuinkin viime yön Aan vieressä.

Aa ja Moo ovat sellaisia vähän rauhallisempia tyttöjä, mutta Jii on vilkkaammanpuoleinen. Jii vei minua daddyn kanssa eilen ulos, käytiin taas vähän koirapuistoa tutkimassa. Se on minusta vielä vähän pelottava paikka, en oikein uskalla siellä ravata, mutta vähän aina haistelen ympärilleni. Kotiin palattuamme riehuttiin täällä sisällä Jiin kanssa, juosten ympäri olohuonetta.

Tänään on ollut ulkona jotain, mitä mommy naureskellen kutsui koiranilmaksi. En ymmärrä ollenkaan mistä moinen, sillä en minä ainakaan tykännyt yhtään tuosta räntäsateesta! Maakin oli ihan märkä, loiskuteltiin loskassa käymään läheisellä huoltiksella hakemassa minulle pari puruluuta (ja jotain muutakin), sillä tänä aamuna meinasin vähän narskutella sellaista kivannäköistä valkoista johtoa, mutta se kiellettiinkin heti alkuunsa!

 

No comments:

Post a Comment