Monday, December 9, 2013

Tuttuja ja vieraita

Eilen oli sisäsiisteyden virstanpylväspäivä, kun koko päivä sujui ilman vahinkoja sisällä. Kyllä minä tästä vielä opin! Tänään ei päivä siltä osin sujunut aivan yhtä mallikkaasti, sillä tein yhdet pisut keittiön lattialle mommyn siskon lähdettyä hakemasta maamoa heille.

Haukuin mommyn siskoa pari kertaa, mutta daddy sanoi taas, ettei saa haukkua, joten minä lopetin siihen. En vierastanut enkä pelännyt häntä muuten ollenkaan niin paljon kuin vieraita yleensä, vaikka hänessä oli vähän pupun tuoksuakin! Niin, ja antoihan hän, ja maamo, minulle vähän lammasta, jota daddy oli päivällä ostanut.

Moo kävi tänään täällä myös. Olin onnesta aivan soikeana, kun kohtasimme daddyn kanssa Moon ulkona, Moon tullesa koulusta. Ja sitten Moo tuli vähäksi aikaa kotiinkin! Leikittiin matolla, kiipesin selällään olleen Moon vatsan päälle ja työnsin nenäni hänen poskeensa ja mitä kaikkea!

Ja sitten Moon piti mennä pois. Isälleen, sanoivat. Me daddyn kanssa vietiin Moo autolla, ja minä itkin koko kotimatkan autossa. Itkin! Daddy sanoi, että Moo varmaan tulisi huomennakin. Mutta mitäs minä siitä ymmärtäisin, poissa mikä poissa.

Kotona rauhoituin jälleen, ja sitten tuli se mommyn sisko, ja hän ja maamo lähtivät, ja sitten tulo mommykin. Aika paljon kaikkea tapahtuu, ja minun on välillä haasteellista ymmrärtää kaikkea. Onneksi daddy pysyy, vaikka kävikin tänään vähän jossain päivällä. Silloin kiertelin aikani, kunnes hyppäsin mommyn viereen sohvalle.

 

No comments:

Post a Comment