Tuesday, December 3, 2013

Riehuntaa

Eilen illalla valitsin ihan itse nukkumapaikakseni Moon sängyn. Nukuin koko yön, puoli yhdestätoista aina sinne puoli kahdeksaan asti aamulla, peiton päällä Moon kyljessä. Moo on tytöistä vanhin, lempeä mutta jämäkkäotteinen heppatyttö, jonka kanssa on niin turvallista olla! Moo vie minua pitkille lenkeille; on toistaiseksi tytöistä ainoa, joka saa viedä minua ulos yksin pihaa pitemmälle.

Daddy kuitenkin lähti kanssani ulos silloin aamulla puoli kahdeksan aikaan. Tultiin kotiin juuri kun mommy oli lähtenyt bussille, joten daddy vei minut vielä ulos saattelemaan mommy pysäkille. Kaikki ne autot ja ihmiset ja mommy pitkässä takissaan hirvittivät minua ja olin saada täyden slaagin.

Päivällä jouduin olemaan pari tuntia yksin kotosalla. Moon tultua koulusta kotiin, menin onnesta aivan sekaisin! Juoksin ylös ja alas portaita, pyörin Moon ja myöhemmin daddyn ympärillä, juoksin ympäri olohuonetta daddyn kanssa kilpaa ja tanssin kahdella jalalla. Moo vei minut hetkeksi ulos kuluttamaan ylimääräistä energiaa ennen kuin lähti kaverilleen.

Illemmalla intouduin esittämään ihan oikeita kahdella jalalla -temppujani, mutta siitä lisää toiste.

No comments:

Post a Comment