Sunday, December 15, 2013

Pupuja, oravia, uroskoiria...

On tuolla ulkona vaan aina niin jännää! Välillä eteen hyppää orava, välillä pupu, välillä edessä on lintuparvi. Eilen oli kirkas pikkupakkaspäivä ja tuntui että kaikki kylän eläimet olivat liikkeellä. Aamulla melkein sain oravan kiinni, mutta se karkasi puuhun (ja olisin varmaan seurannut, jos en olisi ollut hihnassa), sitten jahtasin lintuja, ja myöhemmin vielä pupu ilmestyi pusikosta suoraan nenäni eteen.

Eilen vietin melkein koko päivän Jiin kanssa. Moo ja Aa olivat teillään, tytöistä vain Jii kotona. Iltapäivästä mommy ja daddykin lähtivät asioille, jolloin Jii lähti kanssani ulos peuhaamaan. Haettiin mukaan Jiin kaveri, ja mentiin juoksentelemaan koulun kentälle. Jii sanoi, että minulle pitäisi tuollaisia riehuntahetkiä varten saafa flexi. Mommy ja daddy eivät ole vielä päättäneet onko se hyvä idea vai ei.

Kotona peuhasin Jiin kanssa keittiön pehmoisella matolla. Ensin Jii antoi minulle herkkupaloja aina kun nousin kahdelle jalalle - olen siinä aika taitava ja välillä tanssin jonkun kanssa ihan ilman herkkupalojakin! - ja kun herkut oli loppu, heittäydyin selälleni lattialle ja "painittiin" vähäsen.


Eilen tein ulkona tuttavuutta myös uros-Russelin kanssa. Poikaparka meni aivan sekaisin haistaessaan minut! Pyöri ja haiseli ja yritti kuopia maata kaikilla neljällä jalalla yhtaikaa! Minä otin sen kaiken kuin lady ikään, vastasin haisteluun arvokkaasti, olihan poika komea ja hyvänhajuinen! mutten lähtenyt mukaan riehuntaan.

Minä alan olla jo aika hyvin kotiutunut tähän uuteen kotiini ja perheeseeni. Luottamukseni ja turvallisuudentunteeni lisääntyy päivä päivältä. Olen tänään ollut täällä kaksi viikkoa ja päivän. Minulla on vielä vähän ongelmia sisäsiisteyden kanssa, mutta eilinen esimerkiksi meni taas ihan vahingoitta. Minulla on täällä lämmin ja hyvä olla, ja saan nukkua aina jonkun vieressä, lämpimässä turvallisessa sängyssä. Viime yön nukuin Jiin kanssa.

Tänään kävin taas pienellä autoajelulla kun mommy heitti minut ja daddyn kaupalle. Odottelin mommyn kanssa autossa sillä välin kun daddy kävi sisällä, ja otin vähän tuntumaa rattiin. Jonain päivänä ajan vielä itsekin! Vaikka mommy kyllä sanoo, ettei koirat saa tässä maassa ajaa autoa. Aika epäreilua.

No comments:

Post a Comment