Saturday, December 21, 2013

Sateinen päivä

Tytöt lähtivät taas eilen. Olin heidän lähtönsä jälkeen vähän onneton, vähän hukassa. Kuljin Moon ovelle, ei mitään. Siirryin Aan ja Jiin ovelle, ei mitään. Istahdin olohuoneen nurkalle ja katsoin ensin toista ovea, sitten toista. Lopulta painuin makuulle. Mommy sanoi, että tytöt tulevat taas jouluksi, ja sitten taas perjantaina seuraavaksi viikoksi. Mutta minulla on heitä ikävä.

Mommy toi minulle eilen siankorvia ja lelun. Siankorva on herkkua, mutta se lelu haisee kummalliselle kumiselle. Haistoin sitä kerran ja annoin olla. Mommy ja daddy on muutaman kerran koittaneet saada minut innostumaan sillä leikkimisestä, mutta en jaksa kiinnostua. Pää kallellani katselen heitä, ihan hassuja ihmisiä!

Tänään sataa. Mommy äsken meinasi, että lähtisi kanssani pitemmälle lenkille, mutta oltiin molemmat ihan likomärkiä jo ensimmäisen kadunkulman kohdalla, joten kun olin tehnyt pisuni, ei mommy kovin pitkälle enää vaivautunut kävelemään, ennen kuin jo pysähtyi ja kysyi: "Mennäänkö kotiin?" Minua ei tarvinnut kahdesti käskeä! Käänsin kuononi kotia kohti, ja katsoin mommyä kysyvästi, "no, mennäänkö sitten vai ei?" Ja niin palattiin kotiin, märkinä.

 

No comments:

Post a Comment