Thursday, December 19, 2013

Leluja ja koirakavereita

Tuossa kulman takana asustelee sellainen pitkäkarvainen musta luppakorvainen mäyris. Ensi alkuun arastelin sitä aina kun tavattiin, mutta sitten kerran uskaltauduinkin nuuhkimaan, ja sehän olikin mukava koira! Sillä on aidattu piha, toisin kuin meillä, joten se saa toisinaan juoksennella pihallaan ihan vapaana. Sen emäntä sanoi, että kunhan vähän tutustutaan, minä voisin mennä vierailulle ja telmimään sinne pihalle myös!

Mommy ja daddy sanovat, että olen kovasti rohkaistunut muiden koirien ja ihmistenkin kanssa. Kyllä minusta onkin mukavaa tervehtiä ihan kaikkia, vaikka sitten monesti peräännynkin. Olen aina vähän pettynyt kun joku kulkee ohi ihan vallan moikkaamatta, etenkin jos on lapsia tai toisia koiria.

Kotosalla en oikein ole vieläkään innostunut mistään leluista joita minulle on tarjottu. Luut ja possunkorvat sun muut kelpaavat kyllä, mutta tennispalloista ja köysistä ja sen sellaisista viis veisaan. Golf-pallo olisi ollut hauska, mutta daddy pelkäsi minun saavan sen rikki hampaillani.

Ja tänään löysin pesuhuoneesta pesupuhvin, jonka kanssa ihan onnessani jolkotin yläkertaan. Mutta mommy ottikin sen minulta pois (otettuaan ensin muutaman valokuvan). Se kuulemma ei ollut sopiva lelu, sillä mommy pelkäsi että siitä irtoaa muovikuituja joihin voisin tukehtua.

Mommy lupasi etsiä minulle huomenna kaupasta jotain mukavia leluja - mutta saattaapa olla, etten ollenkaan kiinnostu niistä, kun ne kert ovat varta vasten minulle ostettuja. Mommy sanoo, että olen kuin pieni lapsi: minua kiinnostaa vain se minkä löydän itse, ei se mitä minulle tarjotaan.

Sisäsiisteydestä vielä. Yritän kovasti olla tekemättä tarpeitani sisälle, mutta välillä vaan unohdan. Iltasella tänään, ensimmäisen kerran sitten toissapäivän, meinasin pissata sisälle, mutta daddypä huomasi, ja vei ulos. Olin vähän nolona. Kyllähän minä tiedän. Tänäkin aamuna seisoin eteisessä odottamassa että Moo saa vaatteet päälleen, vaikka pidättäminen alkoi olla tuskaista. Mommy huomasi sen, ja vei minut pihalle aamutakissaan pisulle, ja sitten Moo tuli ja vei minut aamulenkille.

 

No comments:

Post a Comment