Tuesday, July 1, 2014

Synttärijuhlaa ja selkäkipuja

Sunnuntaina oli mommyn siskontytön kaksivuotissynttärit ja minä pääsin mukaan bileisiin. Synttäreillä oli hulinaa - oli aikuisia ja paljon pieniä lapsia. Käyttäydyin todella hienosti, mommy ja daddy olivat ylpeitä minusta!

Automatka ei kuitenkaan tälläkään kertaa ollut oikein mieleeni, itkin ja panikoin häkissäni, ja päästyäni sieltä ulos kotipihassa, riuhdoin ja riehuin remmissä. Maanantaina sitten heräsin kipeän selän kanssa. Mommy heräsi siihen, kun tärisin ja vapisin hänen jalkaansa vasten, ja kun mommy nosti minua siirtääksen minut lähemmäs, päästin ulvaisun. En oikein pystynyt liikkumaan enkä mitään, kun sattui niin.

Lepäilinkin sitten sohvalla melkein koko päivän. Daddy syötti minulle vähän kinkkua ja juustoa aamuruuaksi, kun en pystynyt hyppäämään alas ja menemään syömään. Pari kertaa käytiin ulkona, mutta käveleminen oli hyvin vaivalloista. Mommy varasi ajan eläinlääkärille heti kun se aukesi aamulla, mutta aika saatiin vasta kolmeksi iltapäivällä.

Kun sitten oltiin lähdössä, kipu olikin kaikonnut. Kävelin pisulenkin ennen autoon menoa ihan normaalisti, eikä kivusta ollut enää tietoakaan jäljellä eläinlääkärissä. Saatiin kuitenkin särkylääkettä matkaan, ja sain sellaisen viime yöksi, varuiksi.

Niin, ja tänään mommy osti apteekista sellaisia tabletteja, joiten pitäisi auttaa minua rauhoittumaan autossa. Saa nähdä auttavatko, kun ensi kerralla mennään autolla jonnekin!

No comments:

Post a Comment