Saturday, October 11, 2014

Ulkona riehumassa

Aamupäivän sisällä lojumisen jälkeen mommy ja daddy tuumasivat, että on aika lähteä vähän ulkoilemaan. Hypättiin siis autoon ja ajettiin Pitkäkoskelle. Kuljeskeltiin ensin siellä vähäsen. Mommy halusi valokuvata joen varressa, joten poikettiin sinne vähän, minä ja mommy, Meggien ja daddyn jäädessä pellolle kuljeksimaan. Meggie ei yhtään tykännyt, että me mentiin eri suuntaan ja alkoi haukahdella kimeästi. Minä siitä saman tien hermostuin, eikä mommyn valokuvaamisesta tahtonut tulla mitään, kun minä vain nyin, että hei, mennään takas Meggien luo!

Mentiinkin, ja käveltiin siitä yhdessä koirapuistoon. Siellä me ravattiin peräkanaa ja leikittiin pitkän aikaa. Välillä pidettiin taukoa ja sitten taas mentiin. Meggie on kova tyttö juoksemaan! Yksi vieras koira meinasi hermostua, kun ei saanut Meggieä kiinni ja alkoi äristä, jolloin Meggie päästi pari kimakkaa haukahdusta taas. Silloin minä juoksin sanomaan sille toiselle koiralle, että antaa Meggien olla jo. Se oli oikeasti ihan kiltti koira ja uskoi kerrasta ja jolkotti emäntänsä luo tämän kutsuessa.

Kotona oltiinkin sitten ihan poikki! Minulla oli kova nälkäkin ja söin päivälliseni hyvällä halulla, mutta Meggie se päätti vaihteeksi vähän nirsoilla ruokansa kanssa. Päivällisen jälkeen maistui nokoset sohvalla, kunnes mentiin vielä iltakävelylle, minkä jälkeen jouduttiin suihkuun ja saunaan! En kyllä välitä siitä hommasta ollenkaan, eikä Meggiekään.

t. Timmy

No comments:

Post a Comment