Monday, October 13, 2014

Varustautumista talveen

Mommy ja daddy sanovat, että ilma täällä uudessa kotimaassani yhä vaan kylmenee talvea kohti. Johan tässä on melkoinen tiputus tapahtunut näiden kahden ja puolen kuukauden aikana, jotka olen tässä omassa kodissani ollut - tullessani oli vielä kesähelteet, melkein 30 astetta lämmintä ja nyt on hätäseen kymmenen astetta enää. Olen minäkin jo ehtinyt pari huurreaamuakin nähdä.

Niinpä minullekin piti saada vaatetta talvea varten. Viime viikolla mommy tilasi minulle mustan villurin - samanlainen on kuulemma Meggielläkin - ja mustan sadetakin, jossa on skottiruutuinen kaulus ja irrotettava vuori, ja tänään ne sitten tulivat postissa. Mommyn ja daddyn mielestä vaatteet on hienot ja minä kuulemma sopisin hyvin koiramalliksi, mutta minua moiset vermeet lähinnä nolottivat. Kun mommy riisui ne minulta, menin varuiksi piiloon pöydän alle vähäksi aikaa. Riitti moinen vaatteiden testaaminen.

Ihanko todella ovat sitä mieltä, että lähden tuonne ulos mokomat päälläni! Meggie lohdutti, että kyllä niihin tottuu, mutta enpä tiedä...

t. Timmy

 

No comments:

Post a Comment