Wednesday, November 5, 2014

Uusi koti, uudet vinkusiilit

Nyt on ollut hämmentävät pari viikkoa meillä. Mommy ja daddy on touhanneet kaikkea ihmeellistä: ensin ne laittoi tavaroita laatikoihin ja sitten ne vei ne ja kaikki huonekalut tänne ihan vieraaseen taloon. Tänne tultiin sitten mekin kaikki, ihan sekaisin olevien tavaroiden keskelle. Onneksi täällä on tutut sängyt (ja ihmiset), sillä täällä on muuten ihan oudot hajut ja muutenkin outoa. Keittiö vieläkin vähäsen hermostuttaa meitä molempia, mutta pikkuhiljaa tulee tämä uusi koti tutuksi.

Se vanha koti on nyt ihan kummallinen, kun se on tyhjä. Tai melkein tyhjä, vielä siellä on sekalaista roinaa. Oltiin siellä tänään käymässä, kun mommy ja tytöt siivosivat daddyn kantaessa vielä jotain tavaraa pakettiautoon. Oltiin ihan ihmeissämme, kun ei ollut tuttuja sohvia ja muita siellä. Ne kun on nyt täällä uudessa kodissa. Me sitten koitettiin löytää lokoisat paikat reppujen ja läppärityynyjen ja sen sellaisten päältä.

Mommy ja daddy kävivät viime viikonloppuna myös Ikeassa ja toivat meille tuliaisiksi uudet vinkusiilit. Ne on aika metkat!

t. Timmy ja Meggie

No comments:

Post a Comment