Sunday, February 15, 2015

Helmikuun kuulumisia

Mommy on ollut viime aikoina niin kamalan kiireinen, ettei ole meidänkään kuulumisiamme kirjoitellut. Eipä sillä, tässähän tämä elämä vaan tasaisesti etenee. Ulkona on kylmää ja liukasta, vuoroin vetistä ja jäistä. Lumikinokset oli sentään vielä viime viikkoon saakka aika pehmeitä, mutta nyt kaikki lumi kaikkialla on jäätynyt kovaksi. Nyt on paljon vaikeampi etsiä oikea kohta tarpeilleen! Mutta oi kaikki ne puput ja oravat! Niitä on kaikkialla!

Me ei oikein edelleenkään tykätä olla yksin kotona. Aika harvoin tarvitseekaan, sillä useimmiten joko mommy tai daddy tekee töitä kotona. Välillä kuitenkin, ehkä kerran viikossa kokonainen päivä, muutaman kerran vähän lyhyempi aika. Mommy jättää meille aina jotain pureksittavaa ja vähän leluja joita vaihtelevasti pureskellaan.

Silloin kun mommy ja/tai daddy tekee koneellaan töitä, meidän on yleensä helppo vaan rentoutua ja torkkua siinä vieressä. Mutta sellaisina päivinä kuin tänään, mommyn ja daddyn tehdessä kaikkea ihmeellistä remppahommaa - tänäänkin laittoivat kaappeja ja tauluja seinille ja porailivat reikiä ja vaikka sun mitä levotonta! - ei mekään oikein osata relata.

 

No comments:

Post a Comment