Wednesday, March 4, 2015

Kuollut liito-orava ja muita raatoja

Muistatteko ne siilit, jotka mommy toi meille tänne uuteen kotiin just kun oltiin muutettu? Ne kuoli meidän hampaissa alta aikayksikön ja sitten mommy heitti ne pois, kun ei halunnut siilien "sisälmyksien" leviävän ympäri kotia. Joulun aikaan mommy ja daddy ostivat meille sellaiset narulelut, joita aina välillä pureskellaan, muttei ne ole ollenkaan niin kivoja kuin nuo pehmoelukat.


Niiden siilien jälkeen mommy kuulemma päätti, ettei enää osta meille täytettyjä pehmoja. Sen sijaan tuossa pari päivää sitten toi kotiin sellaisen liito-oravan, jolla on pehmustetta vain päässä ja rapiseva häntä, ja muutama vinkujuttu sisällä. No ne vinkujutut ja rapinathan piti saada pois, tietenkin! Nyt täällä on yksi liito-oravaraato, jota yhä aina välillä riepotetaan, mutta mommy jo uhkasi senkin heittää roskiin, kun nyhdetään siltä turkkia irti ja sitten se takertuu kurkkuun.


Yksi pehmo täällä on vielä jotensakin hengissä. Se on tuo pupu. Silmäthän siltä Meggie repi jo kauan sitten, Timmykin, vaikka niin vaalii pupua muuten, silloin tällöin pureskelee pupun korvia irti.
No comments:

Post a Comment