Saturday, May 2, 2015

Piha-agilitya

Timmy on viime aikoina saanut vähän olla pihalla vapaana. Minua ei päästetä liekasta (minuun ei kuulemma luoteta yhtä paljon), mikä sapettaa minua ihan hurjasti! "Timmy, I kick your a**, bro!"

Moo on alkanut harjoitella Timmyn kanssa piha-agilitya. Timmy rakastaa sitä! Hyppäämistä kivelle ja esteiden yli. Mommy vähän hyppyytti minuakin, ja aika nopsaan opinkin hyppäämään käskystä kivelle ja esteenkin yli. Timmy on kuitenkin vähän miellyttämishaluisempi kuin minä, joten se vähän paremmin tekee, mitä käsketään.

Mutta hei, olen minäkin jotain oppinut! Mommy ja Moo on opettaneet meitä odottamaan ennen ovista ryntäämistä. Jopa minä olen oppinut istumaan ja odottamaan! Ja daddy kun kutsui minua untrainableksi. Untrain that, daddy!

Timmy täytti eilen 3 vuotta ja sai aamupalaksi tonnikalaomeletin. Minä olin vähän kade, mutta vain vähän, sillä en oikeastaan tykkää kananmunasta muutenkaan. Onnea veli!

t. Meggie


No comments:

Post a Comment