Monday, July 27, 2020

Sukulaisissa ja keppileikkiä

Jii oli viikon mommyn sukulaisten lehmätilalla ja viime viikolla me lähdettiin mommyn ja daddyn kanssa pitkälle automatkalle sinne maatilalle hakemaan Jii kotiin. Kyläiltiin vähän siellä sukulaisissa (missä ensivierailulla minä kävin isäntäpariskunnan makuuhuoneessa jättämässä oman haisevan tervehdykseni heidän sänkynsä viereen lattialle) ja oltiin pari yötä muutaman kilometrin päässä pienessä mökissä. Tai oikeammin kyllä nukuttiin aitassa, vaikka muuten oleiltiin mökissä.

Sää oli melko surkea - sateinen ja viileä - joten ei paljon oltu ulkona, ja talon alla oli tyhjää tilaa, joten minua ja Meggieä ei juuri vapaaksi siellä päästetty. Tai minä sain välillä juoksennella mommyn seurassa vapaana, mutta Meggie pidettiin kiinni aina. Sisälläkin se yritti metsästää hiiriä lattialankkujen läpi, joten mommy pelkäsi, että ulkona se pujahtaisi talon alle eikä sitä sieltä sitten pois kovin helposti saisikaan!

Minä vähäsen tylsistyin siellä mökissä pienessä tilassa, kun ei Meggie eikä Timmy kanssani leikkineet. Mommy oli vieläpä unohtanut ottaa minulle leluja mukaan, joten sain uuden lelun paikallisesta kaupasta. Siinä oli sellainen tennispallo naruhommeleiden päässä ja minä sen nakersin saman tien rikki niin että daddyn piti leikata pallo pois.

Nyt ollaan oltu taas jo muutama päivä kotona. Eilen ja tänään on ollut taas aurinkoista ja lämmintä, mikä tietenkin tarkoittaa, että ollaan oltu paljon pihalla. Mommy kytki minut pitkään liekaan pihan nurmialueella ja leikki kanssani kepinheittoa. En minä kyllä ihan ymmärrä, mikä vitsi siinä on, että kun minä nappaan kepin, yrittää mommy heti ottaa sen minulta ja minä joudun taas juoksemaan, jotta saisin jyystää sitä.

t. Ace


Daddy ei päästänyt Meggieä hiirijahtiin

Timmy yritti pysytellä poissa minun tieltäni
Mommy yrittää taas viedä multa keppiä!


No comments:

Post a Comment