Monday, July 20, 2020

Vallatonta juoksentelua

Päästiin jälleen landelle juoksentelemaan, tällä kertaa pariksi päiväksi! Oli lämmintä ja aurinkoista, metsä tuoksui ja mustikanvarvut olivat mustikoista raskaat. Siellä täällä oli hajujälkiä hiiristä ja jopa ketusta, joka viikolla oli käynyt pihapiirissä mustikoita syömässä.

Juoksimme, kaivoimme, kiipeilimme, leikimme, teimme kaikkea sitä, mitä koirat tekevät, kun saavat vapaana mellastaa. Ace kävi vähän uimassa, mutta Timmy ja minä karttelimme vettä, vaikkakin Timmyn lempiruohomätäs sattuukin olemaan aivan venerannassa ja minä käväisin kerran laiturilla tarkistamassa, että mommylla on kaikki hyvin, kun siinä lojui lukemassa.

Yön nukuimme kaikki kolme mommyn kanssa 80cm leveässä sängyssä. Viiden aikaan aamulla minä tosin livahdin daddyn viereen ja jätin pojat mamman helmoihin. En minä kylläkään heti takaisin nukkumaan mennyt, sillä sängyn päädyn hyllykössä haisi hiiri ja olin päättänyt löytää sen. Daddy oli toista mieltä ja nappasi minut kainaloonsa, mihin lopulta rauhoituin.

Sunnuntaina minua alkoi vähän jo kyllästyttää sama pihapiiri, joten aloin laajentaa reviiriäni. Pari kertaa syöksyin piikkilanka-aidan ali aina naapurin puolelle saakka, mistä sitten seurasikin se, että mommy laittoi minut liekaan. Pitkään liekaan, mutta kiinni kuitenkin. Se ei miellyttänyt minua ollenkaan vaan valitin lujaan ääneen.

Viiden aikaan lähdimme kotiin, missa me kaikki rojadimme vain sänkyyn nukkumaan. Mommy ja daddy saivat ihan käskeä ja komentaa meidät illan viimeiselle kävelylle, sillä meitä ei olisi huvittanut. Ei olisi millään jaksettu, mutta kuulemma oli pakko. No, käveltiin sitten, ja painuttiin takaisin nukkumaan saman tien. Jopa Ace, joka yleensä iltaisin riehuu ennen rauhoittumistaan.

t. Meggie


Ace dude 17 viikkoa vanha (melkein)

Ace on vielä maman vauva!Dude ui!Hali-pusu


Mama! Vihdoinkin sä tulit! Daddy kuorsaa jo!
Mama ja me, nukkumassa Pusu!
Timmyn laiduntamista ei meidän painit häirinneetMeidän lauma kokkista tutkimassa

Timmykin välillä leikki meidän kanssa. Se on yhä ylivoimaisesti nopein! 

Narun jatkeena ja sit mommy vielä kielsi kaivamastakin. Pah!

No comments:

Post a Comment