Thursday, May 21, 2020

Ensimmäinen päivä omassa kodissa - Ace

Enpä tiennyt, mitä tulossa oli, kun veljeni kanssa painiskelin ulkona aitauksessa. Kuului auton ääni ja askeleita soralla, ja kohta oli aitauksen luona ne samat ihmiset, jotka joku viikko sitten kävivät minua ja Kimiä ihastelemassa. Paha aavistus hiipi mieleeni ja aloin vähän täristä. Minulle laitettiin kaulaan panta ja mommyksi kutsutun ihmisen lempeät kädet nostivat minut lämpimään syliin, jossa rauhoituin.

Vielä sain palata sylistä aitaukseen ihmisten tutkiessa jotain papereita. Velipoika oli kateellinen pannastani ja yritti tuon tuosta repiä sen minulta irti. En oikein osannut itse päättää, pitäisikö minun olla pannasta ylpeä vai antaa Kimin vain purra se irti.

Lopulta ihmiset lopettivat läpinänsä ja daddyksi kutsutun isot kädet nostivat minut syliinsä ja kuljimme pihan poikki portin takana odottavalle autolle. Daddy laski minut mommyn syliin ja matka omaan kotiini, pois veljeni ja äitini ja kaikkien tuttujen lauman jäsenten luota alkoi.


Se oli pitkä matka autossa mommyn sylissä ennen kuin lopulta oltiin perillä. Mommy kantoi minut nurmikon poikki paikalle, jota kutsutiin pee spotikseni. En minä oikein ymmärtänyt mitä siinä olisi pitänyt tehdä, miksi siinä oikein oltiin, joten daddy nosti minut takaisin syliinsä ja kuljimme polkua pitkin läheiselle hiekkakentälle.Kentällä meitä odotti se tyttö, joka silloin viimeksi oli mukana, Jiiksi kutsuttu, ja kaksi koiraa, jotka tuntuivat olevan innoissaan mommyn ja daddyn näkemisestä. Mommy otti Jiiltä toisen koiran hihnan ja vei sen kauemmas ja hetken päästä daddy esitteli minut Meggielle. Meggie haisteli vähän, mutta käveli melkein heti pois. Daddy vei minut tervehtimään Timmyä, joka teki samoin. Ei järin lämmin vastaanotto, mutta kyllä minuakin jännitti ihan hirveästi.

Jiin tuoksu sen sijaan oli tuttu ja olen muutenkin tottunut turvautumaan ihmisiin, joten kiipesin sitten Jiin syliin siinä hiekkakentällä. Jii kantoi minut kotiin, mommy tuli perässä Timmyn ja Meggien kanssa.Sisällä uudessa kodissani pääsin haistelemaan paikkoja päivän aikana huone kerrallaan. Välillä Meggie ja Timmy olivat samassa tilassa, välillä eri. Meggie alkoi varovaisesti kiinnostua minusta - minä olen puolestani Meggieen ihan rakastunut ja seuraan häntä kaikkialle, jos voin! Yritin välillä saada Meggieä leikkimään kanssani, mutta tämä väisteli ja eikä oikein lähtenyt mukaan. Heilutti vain iloisesti kippuralle kiertynyttä häntäänsä.


Timmyäkin yritin mennä vähän haastamaan, mutta häntä ei ollenkaan kiinnostanut, ja kun vähän näykkäsin häntä, Timmy ärähti. Näytti minulle vähän hampaitakin ja ärisi. Ei meistä vielä kavereita tullut; Timmy välttelee minua enimmäkseen ja jos yritän mennä lähelle, murisee minulle. Mommy sanoo, että hiljaa hyvä tulee.

Ihan vaan että vittu.

Daddy kehuu minua todella fiksuksi koiraksi. Olen vasta 8 viikkoa vanha ja ensimmäistä päivää uudessa kodissa, mutta osaan jo kertoa ovelle menemällä, että tarvitsisi päästä ulos tarpeille, menen itsekseni häkkiini nukkumaan, ja kun daddy opetti minua kulkemaan hihnassa, käännyin kesken kaiken ympäri, ja ohjasin daddyn takapihalle sinne, minne minut on opetettu pisumaan.

Minun on hyvä olla täällä, olen tyytyväinen ja mieluusti opin asioita ja tykkään ihmisteni läheisyydestä.

t. Ace

Mommy sanoo, että olen varsinainen pusupoikaNo comments:

Post a Comment