Thursday, May 28, 2020

Ensimmäinen viikko takana

Olen kaksi kuukautta ja neljä päivää vanha ja ollut viikon täällä omassa kodissani! Olen iso poika jo! Toisinaan saan vähän juosta noiden toisten koirien kanssa niiden lenkillä. Pääsen jo kiipeämään terassiin portaat ylös. Yritän kovasti hypätä sänkyihin ja sohville, mutta ihan vielä se ei onnistu. Meggie ja Timmy aina katselevat minua sieltä ylhäisyyksistä. Vielä minä niille näytän ja hyppään sinne niiden kanssa!

Olen aika hyvin oppinut olemaan sisäsiisti, mutta kyllä niitä vahinkoja vielä sattuu. En minä aina muista leikin lomassa, että pitäisi pyytää päästä tarpeille, joten se vaan tapahtuu sisälle. Olen oppinut tyhjentämään Kong-leluni heti kun olen saanut juustot nuoltua siitä: nostan lelun kapeasta päästä ylösalaisin ja ravistan nappulat ulos!

Mommy sanoo, että olen ihan nimeni veroinen, agent of chaos. Olen melkoisen riehakas ja haluan kaiken huomion, niin että eilenkin, kun mommy oli kanssani terassilla pentuaitauksessa ja yritti jotain ihmeen Teams-palaveria siinä pitää, minä hypin mommyn syliin ja näppäimistölle ja mommy valitti, kun video meni päälle ja pois ja päälle ja pois, ja mikrofoninkin mykistin monta kertaa.

Timmy ei oikein vieläkään tykkää tulla lähelleni, eikä siitä että minä tulen lähelle, mutta välillä nuuhkitaan vähän toisiamme varovasti. Timmy komentaa minua, jos ryhdyn liian riehakkaaksi mommyn tai Meggien kanssa, ja jos ei Timmy niin sitten daddy. Olen kuulemma välillä vähän liian raju leikeissäni. Olen bullterrieri! Mitä te odotitte?!

Olen minä ollut jo autoajeluillakin. Daddy vei minut katselemaan erilaisia paikkoja ja ihmisiä ja ajeltiin autolla muutama lyhyt matka. En oikein tykännyt siitä auton kuljetushäkistä. Yksinäni siellä takana. Protestoin vähäsen, mutta huomasin, ettei se mitään auttanut.

Tänään minulla oli ensimmäinen punkki. En yhtään tykännyt, kun mommy yritti nypätä sen pois, vaan kiemurtelin niin, että kuulemma minulla on nyt punkin pää vielä ihossa. Mommy sanoo, että on niin monesti käynyt noiden muidenkin kanssa, ja että se sieltä itsekseen poistuu.

t. AceMites tämä Timmy tänne väliin eksyi? No, antaa olla!


No comments:

Post a Comment