Sunday, May 31, 2020

Viikonlopputouhuja

Olihan tämä melkoinen viikonloppu!

Lauantaina ajeltiin autolla Tuomarinkylän kartanolle, missä mommy ja daddy söivät grillimaisterin hampurilaiset ja minä sain tyytyä haistelemaan voikukkia. Tapasin siellä kaikenlaisia ihmisiä ja katselin muita koiria ja toista ikäistäni pentuakin ja tervehdinpä minä hevostakin daddyn sylistä!

Kotimatkalla minun nukkuessani kopassani autuaan tietämättömänä yhtään mistään, mommy kävi apteekissa ostamassa minulle sellaisen tosi ärsyttävän harmaan pannan! Sen pitäisi kuulemma pitää ne inhat pienet punkit poissa, mutta minä kyllä mieluusti pitäisi sen tyhmän pannan poissa. Se kramppaa mun tyylin!

Illemmalla mommy kaivoi jostain Meggien vanhat valjaat ja puki ne päälleni, jotta voisin olla vähän mukavammin isojen koirien pitkässä hihnassa terassilla, eikä aina siinä pienessä pentuaitauksessa.

Tänään mommy syötti minulle raejuustoa lusikalla. Mouskutin sitä kahvilusikasta innoissani ja lopuksi sain nuolla rasian, minkä jälkeen minulla oli koko pää raejuustossa.

Viime päivinä mommy on päivittäin antanut minulle sellaisen valkoisen pillerin, kuulemma matolääkkeen. Ensimmäisen paloittelin hampaillani, mutta sylkäisin lattialle ja mommy sekoitti ne ruokaani. Toisen jo mutustelin ihan kiltisti, vaikkei se hyvältä maistunutkaan.

t. Ace

Meggie rauhoittui ensimmäistä kertaa kanssani lattialle lepäämään tänä aamuna
No comments:

Post a Comment