Wednesday, January 8, 2014

Kotijuttuja

Mommy on toisinaan todella sloppy. Sotkee ja pudottelee asioita. Olen jo oppinut, että yleensä on varsin kannattavaa pysytellä lähistöllä, kun mommy on keittiössä tai jopa joskus ruokapöydässä. Tänäänkin sain aimo palan jauhelihaa, joka putosi lattialle mommyn tacosta, ja myöhemmin siivosin keittiön lattialta kermaviiliä, kun kermaviilipurkki oli pudonnut mommyn käsistä. Ainoa huono puoli on, että nyt on oma selkänikin kermaviilissä, vieläpä juuri suihkutettu selkä!

Niin, mommy nimittäin otti minut tänään mukaansa sinne kamalaan suihkuun. Väitti, että käpäläni muka olivat niin kuraiset kaikkien sateessa tehtyjen lenkkien jälkeen. Suihku se vaan pelottaa minua yhä! Ja vesi yleensäkin. Ulkonakin kierrän kaikki vesilammikot. Sade tosin ei ihmeemmin haittaa. Ota nyt näistä sitten selko. Suihkun jälkeen daddy harjasi minua sellaisella hirveällä harjalla! Minä en oikein pidä mistään näistä hoitoitoimenpiteistä.

Ulkoilusta puheen ollen. Daddy sanoo, että minä olen oppinut todella hienosti kertomaan, milloin pitäisi päästä ulos. Minun mielestäni ihmiseni aivan yhtä hienosti ovat oppineet tulkitsemaan minun pyyntöäni. Menen istumaan eteiseen johtavien portaiden yläpäähän ja ojennan oikeaa tassuani. Joskus menen istumaan takaovelle. Kumpikin pyyntö ymmärretään yhtä hyvin. Eikä vahinkoja olekaan nyt moneen päivään sattunut ollenkaan. Viimeksi silloin kun tytöt olivat täällä. Se jotenkin sotkee pasmani, enkä huomaa pyytää ajoissa.

Minä se olen mommyn kainaloinen

 

 

No comments:

Post a Comment