Sunday, August 3, 2014

Biitsillä

Oltiin eilen biitsillä, Rajasaaren koirapuistossa. Sinne piti mennä ihan autolla, enkä minä hermoillut sitä ollenkaan enää, kun mommy laittoi minut takapenkin jalkatilaan. Siellä tsillailin sitten. Se on vähän ahdas paikka olla, mutta turvallisen tuntuinen. Meggie uikutti kuljetushäkissään - uikuttaisin minäkin, jos minut suljettaisiin sellaiseen! Mommy sanoo, että se on Meggielle turvallisin paikka matkustaa, kun se ei oikein pysy aloillaan auton sisätiloissa. Minä poikapa osaan sen! Pääsi Meggiekin kotimatkalla loppuajaksi sisälle autoon, kun daddy kävi kaupassa ja me odoteltiin mommyn kanssa autossa.

Siellä Rajasaaressa oli hiukan jänskää, kun oli niin paljon muita koiria. Moikkailin niitä vähän ja kahlailin vedessä; kertaalleen daddy vei meidät molemma uimaankin, mutten minäkään erityisemmin siitä hommasta pidä. Enimmäkseen minä istuin siinä rannalla mommyn ja daddyn lähellä ja pidin vahtia. Pari kertaa piti pelastaa kallioilla ja rannalla säntäillyt Meggie isomman koiran härnäämiseltä. Ne kyllä uskoo minua heti kun menen väliin! Mommy kutsui minua rantaleijonaksi, kun olen niin lihaksikaskin, mutta enhän minä mikään leijona vaan koira! Mommylla on nyt eläinoppi mennyt sekaisin.

t. Timmy

 

2 comments:

  1. Koirille myydään eläinkaupassa turvavyö-lisäosaa. Toinen pää menee auton turvavyöhön kiinni ihan normaalisti ja toinen koiran valjaisiin tai pantaan. Sitä voi sitten säätää sen mukaan kuinka paljon haluaa antaa liikkumavaraa koiralle :)

    ReplyDelete
  2. kiitos vinkistä! täytyy tsekata.

    ReplyDelete