Saturday, August 16, 2014

Mommyn poika

Tassuni ei ole enää ollenkaan niin kipeä. Varaan sille jo aika paljonkin. Silti, kun haluan juosta lujempaa, loikin eteenpäin kuin kenguru, sanoi daddy. Kotosalla olen välillä vähän leikkinyt Meggien kanssa, välillä vähän pehmoilla, mutta otinpa minä tänään pupupehmon leikin sijaan tyynykseni. Mommyn mielestä se oli supersööttiä.

Minusta on tulossa ihan mommyn poika, tykkään hakeutua sohvalle mommyn kainaloon makoilemaan ja rapsuja pyytelemään. Kyllä minä siis rakastan ihan koko perhettäni - on niin suloista, kun Meggiekin ekaksi aamulla antaa pusuja. Rapsuja minä kaipaan paljon! Niin paljon, että välillä menen vaikka Meggien päälle, jos uskon, että sillä saan huomiota. Mommy ja daddy eivät oikein siitä tykkää ja työntävät minut pois Meggien päältä. Megs ei tunnu olevan moksiskaan.

Minä olen myös alkanut oppia, että täällä talossa pääsee ulos, kun näyttää istuessaan tassua. Silleen Meggie näyttää tarpeensa päästä ulos, olen se siltä oppinut. Aikaisemmin minä vain kurnin, kun halusin tarpeilleni. Sekin näytti toimivan kyllä, mutta ehkä tuo tassun antaminen on kivempi tapa?

t. Timmy

 

No comments:

Post a Comment