Saturday, August 9, 2014

Herkkuja ja metstästystä

Timmy on vähitellen alkanut vähän relata täällä. Se on ryhtynyt välillä ihan leikkisäksi ja kaikkea. Noita minun lelujani lojuu siellä ja täällä - minähän en kamalasti leluista välitä, paitsi pehmonalleja tapan mielelläni - ja Timmy on löytänyt palloni ja pehmoni ja aina välillä leikkinyt niillä. Minä ihan mieluusti jaan leluni Timmyn kanssa! Ja sitten me välillä leikitään ja painitaan yhdessäkin. Eilenkin painittiin ja ravattiin ympäri taloa ja käytiin välillä syömässä raksuja ja leikittiin vähän lisää pitkän aikaa. Eilen illalla jaksettiinkin leikkiä, kun ilta oli vähän viileämpi kuin pitkään aikaan.

Viileän illan ansiosta tuo luonto tuolla ulkona oli täynnä hajuja! Taisi kaikki seudun pienet eläimet olla liikkeellä. Me mentiin Timmyn kanssa ihan pöhköiksi niiden hajujen kanssa, koitettiin päästä pusikoihin ja metsästää niitä kaikkia eläimiä. Eihän meitä vapaiksi päästetty, mutta mommy ja daddy antoi meidän vähän tutkia. Yksi siili löytyi yhdestä pöheiköstä, ja rusakko loikki niityllä. Vähänkö yritettiin perään!

t. Meggie

Täällä omassa kodissa on päivä päivältä mukavampaa ja vähän kerrassaan rentoudun. Olen ominut sohvan, mistä Meggie ei kyllä tykkää yhtään. Kyllä me molemmat siihen mahdutaan ihan hyvin, mutta Meggie haluaisi koko sohvan vain itselleen. Meggie käy välillä vähän agressiiviseksi. Minä en ole moksiskaan, mutta mommy ja daddy eivät tykkää siitä. Eivätkä siitä, kun kilpaillaan huomiosta. Saan monesti kuulla, etten saisi puskea väliin, kun Meggie saa rapsuja, mutta kun minä tahdon!

Eiliseen iltaan asti täällä on ollut kotoisan lämmin. Mommy keksi tehdä meille pakastettuja herkkupaloja - kreikkalaista jugurttia, patéta ja nameja jääpalakuutioissa pakastettuna - ja niitä ollaan saatu nyt pari kertaa. Viilentää mukavasti kuumalla. Niin, ja minulla on puruluu, jota tosin saan pureskella vain kun Meggie ei ole lähistöllä, ja sitten daddy osti meille naudan rustoluita toissapäivänä. Minä katselin niitä vähän varauksellisesti, mutta vähän aikaa maisteltuani sain jutun jujusta kiinni minäkin! Meggie on niiden kanssa vanha tekijä ja kävi luun kimppuun antaumuksella.

Minä tykkään loikoilla ja lekotella milloin missäkin. Eilen Moo oli jättänyt huoneensa oven auki, joten minäpä hyppäsin petiin, laitoin pääni tyynyyn ja kävin nokosille. Tyynyt on kiva juttu. Eräänä päivänä käytiin Meggien kanssa kimppanokosille lattialle filttien päälle. Minä kävin hakemassa tyynyn itselleni, jotta on mukavampi torkkua.

t. Timmy

 

 

No comments:

Post a Comment