Wednesday, December 25, 2013

Ensimmäistä kotijoulua

Elämäni ensimmäinen joulu Suomessa, loppuelämäni kodissa. Olen ollut täällä kolme ja puoli viikkoa, ja kotiutunut erinomaisesti. Vielä välillä hermostun, jos rutiineissa on kovasti poikkeamia. Ja kun mommy on lomalla ja ovat daddyn kanssa - ja eilen tytötkin - valvoneet pari tuntia normaalia myöhempään, olen ollut aina iltaisin vähän ihmeissäni, kun eivät nuo ihmiseni meinaakaan millään mennä nukkumaan!

Jouluaattoaamun pusu mommylle aamulenkillä

Eilen täällä oli mommyn siskon perhe joulua viettämässä. Heillä on sellainen pikkuinen, puolitoistavuotias tyttönen, joka tuli hirmuisen nätisti aina välillä minua etsimään, sanoen: "Hauva, hauva. Hau. Hau." Enkä minä ollut moksiskaan! En isommista vieraista, enkä tuosta pienestä vieraasta! Kuljeskelin kaikessa rauhassa kotonani, vieraidenkin seassa, ja nakersin keittiön lattialla possunkorvaa, jonka daddy antoi minulle sillä välin kun ihmiset söivät jouluateriaansa.

Minä en jouluateriasta saanut eilen vielä mitään, mutta tänään aamupalalla mommy sekoitti ruokaani kinkkua (söin sitä hyvällä halulla!) ja myöhemmin sain palan lohta herkkupalaksi. Daddy lupasi minulle vähän kalkkunaakin jossain vaiheessa, ehkäpä päivällisellä sitten?

Nokosilla sohvalla tyttöjen välissä

Lahjapaketit eivät kiinnostaneet minua ollenkaan. Tytöillä oli kaikilla monta pakettia ja paperit lojuivat pitkin lattiaa, mutten edes niillä käynyt leikkimään. Yhden lahjan sain itsekin, mommylta ja daddyltä, mutten ymmärtänyt yhtään moisen paperien repimisen päälle. Mommy avasi paketin kanssani, tai oikeastaan puolestani, ja sieltä tuli pieni punainen amerikkalainen jalkapallo, joka vikisee ihan vähän jos sitä puristaa. Eilen nuuhkaisin sitä pari kertaa ja annoin olla, mutta tänään olen satunnaisesti välillä jopa vähän innostunut leikkimään sillä.

 

 

No comments:

Post a Comment