Monday, December 23, 2013

Vaatteita ja tarvikkeita

Mommy tilasi minulle joskus ainakin pari viikkoa sitten kynsileikkurit, harjan, oman villurin ja oman sadetakin lemmikkistoresta. Lupasivat muutaman päivän toimituksen, mutta taisi olla kiirettä näin joulun alla, sillä paketti tuli vasta tänään.

Muata villuri on hieno, ja juuri oikean kokoinen. Kynsileikkurit ja harja toimivat kuten pitääkin. Mutta sadetakki oli minulle liian iso. Muutaman sentin ylimääräinen pituus ei olisi niin haitannut, mutta takki oli hirveän leveä!

En siis vieläkään pääse yhdityksen lainahöyhenistä, sillä takki pitää vaihtaa numeroa pienempään. Toivottavasti se on sopivan kokoinen, kunhan joskus maailmassa saan sen! Taitaa mennä ensi vuoteen, sanoi mommy, kun on nämä joulut ja kaikki tässä ovella.

Kynsileikkureita mokomat sitten kokeilivat heti tänään, oli mukamas liian pitkät kynnet (tytöllähän kuuluu olla!) ja muuten meni ihan hyvin, mutta toisen takatassun yksi kynsi tuli liian lyhyeksi, kun heilautin koipea juuri kun daddy leikkasi. Siitä vuoti vähän verta, mutten minä silti edes inahtanut. Ja ulkona vähän myöhemmin ihan reippaana jolkottelin ympäriinsä tarkistamassa pee-mailiani ja jättämässä vastauksia.

 

No comments:

Post a Comment